לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
בוקי

אובדן כושר קרן פנסיה המשכת נכות

יש לי אובדן כושר 50% מקרן הפנסיה היתה לי המשכת נכות אחת שנה שעברה וכעת לפני הגשת המשכה. ב-2/15 קבלתי נכות לצמיתות מבטוח לאומי עם אובדן כושר 65% רפואי 61% .בהמשכה קודמת בקשתי החמרה והצגתי מסמכים שמראים החמרה והשאירו לי 50% מעבר לזה לא עובד כבר שנה וחצי. מספר שאלות: 1)האם יש יחס בין אחוז אובדן כושר בין בטוח לאומי לקרן פנסיה או כמה שווים 65%. אובדן כושר מבטל בקרן פנסיה? 2)האם בלי קשר למסמכים רפואים עצם זה שאושרה אובדן כושר בבטל שגבוהה מפנסיה תשפיע על הגדלת אובדן כושר בפנסיה מעל 50% שיש לי היום. 3)חשבתי לצרף מכתב אישי לקרן פנסיה בהארכת נכות לגבי החמרה שמתאר את מצבי האם כדאי? 4)בהארכת נכות האחרונה נוספו בעיות רפואיות חדשות וכן החמרה בבעיות קיימות .בפרוטוקול הרפואי של אשור נכות לא השתנה כלום והוא זהה לפרוטוקול של אשור הנכות בפעם הראשונה .האם אני צריך להעיר על כך ? 5)כמה עוזר שיש נכות לצמיתות מבטל מבחינת השפעה על החלטת הקרן

עו"ד אלדד אוחיון

בוקי שלום., ברור שחלק משאלותיך אינן ברות תשובה ללא עיון בפוליסה והבנת הכיסוי המוענק בה. בגדול, כל הכנסה שיש לך עשויה להשפיע על קצבת ביטוח לאומי ולגרום להפחתתה או לביטולה המלא. הכל תלוי בסכומים ובנתונים רבים נוספים שלא אזכרת ורלוונטיים למענה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה