נירה ל

עקירה ללא צילום שיניים

שלום רב, לפני כשלושה חודשים ביצעתי עקירה של של טוחנת. בבדיקה רופא השיניים קבע שהשן מתנדנדת, עלולה ליפול כל רגע ושיש לעקור אותה, ובו במקום הוא ביצע עקירה ללא צילום. מאז אני סובלת מזיהומים רשים בחניכיים באזור העקירה ונאלצתי לבסוף אף לעבור ניתוח כירורגי בפה.האם יש כאן רשלנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל שבח

נירה שלום, בהחלט ישנה רשלנות של רופא השיניים. כל עקירה מחייבת ביצוע צילום מקדים. אם הרופא לא ערך צילום מקדים, ישנה חזקה שהוא התרשל והוא זה שיצטרך להוכיח כי הוא לא התרשל. בברכה,