לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חן

אני רוצה לתבוע את בוקינג. איך עושים את זה

שלום ביצעתי הזמנה דרך בוקינג למלון ברומא. בין הימים ראשון-חמישי. על ההזמנה רשום ששעות הקבלה הן בין השעות 13.00-20.00. כשהגעתי לרומא הגעתי למלון בשעה 22.00 והיה סגור אז ישנתי במלון אחר עד למחרת היום בציפיה לקבל את המלון ביום שני. ביום שני בבוקר אני מקבל מייל שהמלון ביטל לי את ההזמנה בגלל שאיחרתי ולא הודעתי. האם זה חוקי???? בוקינג מגבה אותם ואומרים שזו בעיה שלי. גם אם אני מאחר זאת בעיה שלי הפסדתי יום, אהל מכאן ועד לבטל לי את ההזמנה קליל? זאת חוצפה. באיזה רשות?? לפני שטני ניגש לתביעה מול בוקינג. אני רוצה לדעת האם זה חוקי מה שעשו לי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

חן, שלום רב, התשובה לשאלתך תלויה בתנאי ההזמנה. אם כתוב שאי הופעה מאפשרת לבטל את ההזמנה (ובמקרים רבים זה מה שנרשם) אז המלון פעל כשורה

חן

איך זה ייתכן? ההזמנה הינה ל5 ימים. בגלל שלא הופעתי ביום הראשון יש להם זכות לבטל לי את כל ארבעת הימים הנוספים???? איפה נשמע כזה דבר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

השאלה היא מה כתוב בתנאי ההזמנה, ואם כתוב שאי הופעה מזכה בביטול כל ההזמנה אז יש להם בהחלט הזכות לנהוג כך. אם לחפש היגיון, הרי שבמרבית המקרים בהם מזמין החדר לא מופיע ביום ההזמנה (בלי להודיע מראש) הוא לא מופיע בכלל. לכן במקרים רבים נכתב שאי הופעה מזכה את המלון לבטל את ההזמנה ולחייב במחיר של הלילה הראשון.

חן

אבל זה לא המקרה.... מה שקרה הוא למעשה שלא הגעתי בלילה הראשון . (איחור של שעתיים) והמלון חייב אותי על כל 5 הימים. אין לי בעיה שיחיבו על יום 1 אבל למה לחייב על כל 5 הימים וגם לא לתת לי להכנס למלון ? לקחו לי כסף על כל 5 הימים.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משפט בינלאומי