לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנה קרסני

עיריה דורשת לשלם ארנונה על שנת 2017-18 על דירה ששכרתי בשנת 2001

שלום, עיריית תל אביב עיקלה לי חלק מהחשבון על חוב ארנינה ומים 2017-18 על דירה ששכרתי בשנת 2001. מאז שנת 2001 אני לא גרה בדירה ההיא ולא רשומה שם במשרד הפנים. ב-4 שנים אחרונות אני רשומה במשרד הפנים ברמת גן ושוכרת דירה ברמת גן.לפני חודש גיליתי שעיריית תל אביב עיקלה לי חלק מהחשבון וגווה ממני כספים על ארנונה ומים של שנים 2017-18 על דירה בכתובת לוינסקי 117, תל אביב שאני לא גרה בה 18 שנה (שכרתי אותה בשנת 2001). לכתובת העכשווית שלי קיבלתי רק מכתב אחד לפני חודש וחצי על דרישת תשלום ארנונה של חלק שנת 2018 בלבד על דירה בכתובת לווינסקי 117 תל אביב.לא קיבלתי יותר מכתבים ולא התראות ולא מכתבי עורך דין על התראת עיקול חשבון. התקשרתי אליהם ואמרו לי שאני עדיין רשומה אצלם בארנונה על הדירה ההיא ולכן אני צריכה לשלם.באותו הרגע הוצאתי את עצמי מהכתובת הזאת בעיריה אבל הם עדיין דורשים שאשלם את החוב עד הרגע הזה. מדובר על חוב ארנונה ומים של שנים 2017-18 בגובה של 2500 ש"ח. ניסיתי ללכת לדירה הזאת אבל אף אחד לא עונה. אין לי מושג מי הבעלים של הדירה ואין לי למי לפנות... כשגרתי בדירה ההיא, הייתי בת 19 ולא ידעתי שהשם שלי הופיע אצלם ברשומות ארנונה עד היום. אני לא גרה בדירה הזאת מאז שנת 2001. מאז השכרתי דירות אחרות וכתובת של תעודת זהות שלי היתה בהתאם למגורים שלי. כרגע, אני גרה 4 שנים אחרונות ברמת גן ושם רשומה במשרד הפנים. האם יש לי דרך להתמודד ולבטל את החוב הזה? תודה רבה

נמרוד

צריך להתנגד לעיקול. תוכלי אולי לפנות לסיוע משפטי ככל והכנסתך נמוכה ואם לא תצטרכי לקחת עורך דין שיכתוב מכתב ראשון ואחר כך אם זה לא עוזר תביעה. הבעיה שהכל עולה כסף לכן תצטרכי אולי שוב ושוב להגיע להסדר איתם. אולי הנחה משמעותית ל 500 ובא לציון גואל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה