לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
זקלין ברוך

ארנונה למרתף פרטי לבניין קומות

אבי ז"ל קנה לפני 50 שנה בערך מרתף בבניין קומות בבת ים ויסד שם בית כנסת , שלא שולמה עלוי ארנונה ,לימים אבי נפתא אנחנו המשכנו להפעיל את בית הכנסת ,לפני כמה שנים האחים החליטו למכור היה מכרז ואנחנו אני ובעלי קנינו המקום היה מוזנח בעירייה החליטו שלא יהיה שם בית כנסת אלה מחסן עשינו שיפוץ וניסינו להשכיר כמחסן לא הייתה דרישה ,למקום אין גישה לשינוע ואין מעלית בסוף נמצאה עמותה ששכרה את המקום גם הם לא שילמו ארנונה, העמותה עזבה העירייה דורשת ארנונה בסך 4300 שח עבור 140 מר מרתף לחודשיים אף אחד לא מעוניין לשכור את המקום ,המקום סובל מרטיבות דרך החנויות שמעל עשיתי בקשה לשינוי יעוד לדירות מרתף הייתה הסכמה עקרונית וחיכינו לחתימות בסוף סורבנו אחרי שהשקנו שם כ 300000 אלף ש"ח למרות שזה מרתף שהוכן למגורים זולים העירייה ממשיכה לדרוש את אות סכום לארנונה . המקום לא מסחרי אין אני יכולה לשלם ארנונה גבוהה זה תלא משתלם אנחנו פנסיונרים והשקענו למתרות תוספת לפנסיה .אני רוצה למכור אבל בגלל גובה הארנונה אין קונים בינתיים יש שם פולשים גם למקלט הציבורי .מה אני עושה אני לבד בעלי אדם חולה ועשו לנו עיקול על חשבון הבנק זקוקה לעזרה ביעוץ תודה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה