משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאגיוס חוזר בגיל 30 אפשרי?

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

גיוס חוזר בגיל 30 אפשרי?

בני
בנייין

התגייסתי ב2009 בתקופה מאוד מורכבת בחיים שלי, אבא אלקוהוליסט מחסורים בבית וכו' באותה תקופה הייתי גם ילד מאוד מורד השירות שלי היה בעיקר עריקויות וכלא לעזור במשפחה, טירונות אפילו לא התחלתי.. בסוף קיבלתי פתור 21 על אי התאמה, אני מוכן לעשות הכל בשביל לעשות שירות תקין, זה משהו שמתבשל אצלי המון שנים, מסיבותי האישיות וכמובן לשרת ולתרום למדינה, היום אני במקום אחר, אחראי בכושר גופני ברמה גבוה

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

יש מקרים חריגים בהם מאפשרים להשלים שירות או להתגייס בגיל מאוחר ואני ממליץ לפנות כי אין מה להפסיד - יחד עם זאת, כדאי לדעת שמרבית הבקשות לחזור לשירות לאחר גיל 28 נדחות.