פטור משרות - עזיבה אחרי גיל 16.4
שלום. אנסה לקצר. עזבנו את ישראל כשבני היה בן 13 ב 2019 למען קריירה שהוא רצה לפתח.. חזרנו לאחר 10 חודשים בעקבות הקורונה ומצבה של אימי... עזבנו שוב כשיכולנו אך בני כבר עבר את גיל 16.4. בני מתאמן ובונה קריירה ב MMA בחו"ל ולא מעוניין שוב לקטוע את ההתקדמות שלו בשנים שהן הכי קריטיות במקצוע. פנינו למיט"ב עם מכתב מהמאמן שלו ואישור לימודים מהמכון, המקום הו בוא נמצא. מיט"ב דחו את בקשתנו, יש לי כמה שאלות. 1. האם הרשמה לביה"ס מקומי תועיל לבקשה של דחיית השרות? האם לדעתך יש קשר בין זה לבין העובדה שדחו את בקשתנו? מהקוסוליה כתבו לי שאני יכולה להגיש בקשה נוספת לדחיית שרות עם אישור הרשמה של הבן לביהס... 2. אמרו לי שניתן לבקש שידחו את הגיוס עד גיל 26 ואם הוא חוזר במהלך השנים האלה לארץ למעל 3 ח' בשנה קלנדרית מגייסים. איך אנחנו פונים לנושא? אין לנו בעיה לקחת עו"ד אבל אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלנו לפני... אשמח לתשובה מפורטת וכנה. תודה
רויטל - אמנם ניסית לקצר - אך מצד אחד מדובר בשאלות מאוד פרטניות ומצד שני לא ניתן לענות להן בלי להידרש לכל הפרטים ועיון בבקשות למיטב ולמענה שניתן. מציע לתאם פגישה ולקבל יעוץ אישי-פרטני. בברכה, עו"ד עידן דביר www.Army-Law.co.il 052-4220101
שאלות נפוצות:
סמי שלמה
בר יהושע