משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבארופא יחידה ביטל לי את הימי מחלה שקיבלתי מבית חולים

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

רופא יחידה ביטל לי את הימי מחלה שקיבלתי מבית חולים

מעי
מעיין

עברתי ניתוח לפני חודש וחצי לאחר שהייתי אצל רופא שוב הוא הביא לי עוד 30 ימים של מחלה בבית כי המקום שנפתח במהלך הניתוח לא נסגר באופן סופי דרשו ממני להגיע לבסיס כדי לתת מסמכים וראיתי רופא יחידה שביטל את הגמלים והביא לי רק שבוע שבבית חולים אמרו לי במפורש שאני לא אמורה לחזור לצבא עד שהמקום לא נסגר סופית כי יכול לחזור הזיהום והמקום יכול להדרדר

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

מעיין שלום, לא ניתן לענות לשאלה מבלי לבחון את המסמכים הרפואיים. אבל ככלל פקודות הצבא מאפשרות לרופא יחידה בנסיבות מסוימות לבטל ימי מחלה או לשנותם לימי מנוחה בבסיס (ימי ב'). בהצלחה