משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאחיוב בשנת ר (קבע) לשוחר שלא חתם על חוזה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

חיוב בשנת ר (קבע) לשוחר שלא חתם על חוזה

אבר
אברהם

שלום, קוראים לי אברהם והתגייסתי באוגוסט 21, אני אמור להשתחרר במאי ובגלל שהייתי שוחר מחייבים אותי להישאר קבע. הבנתי שהם רשאים לעשות את זה כי כשנכנסתי למסלול השוחרות בחיל האוויר חתמתי על חוזה של עד 12 חודשים עם הצבא יצטרך אותי. ביררתי והשגתי את החוזה המקורי שחתמתי עליו, ובעמודה של נושא שנת ר, בשורה של החתימה ששם אתה חותם על מספר חודשים של קבע, לא חתמתי שום דבר, לא מספר חודשים ולא כלום. רוצה לדעת אם יש להפ את הזכות לחייב אותי לחתום קבע, ואם אני לא רוצה והם מתעקשים מה עליי לעשות? רוצה להשתחרר בכבוד שאני ראוי לו ולא להתחיל סירובי פקודה ודברים מיותרים

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

אברהם שלום, תצטרך לקחת עורך דין באופן פרטני שיראה בדיוק את המסמך ויוכל לייעץ בהתאם - לא ניתן לענות תשובה נכונה בלי לראות בדיוק על מה אתה חתום ועל מה לא.