אנונימי

התנדבות לצה"ל בגיל 27 לבעל פטור נפשי

שלום, אני בן 27 ובעל פטור נפשי מצה"ל מגיל 21. לא התגייסתי עד היום כיוון שהייתי במצב נפשי לא יציב והייתי זקוק למסגרת רכה יותר שמצאתי אותה באקדמיה ובשוק העבודה. כיום, אני מאוד מעוניין ומרגיש מספיק יציב להתנדב לשירות צבאי. האם יש סיכוי בגיל שלי? אציין שאני בעל תואר ראשון ומסיים בימים אלו תואר שני בתחום שיש בו יישום רב בצה"ל. תודה מראש!

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

כפי שעניתי בעבר - ניתן לפנות לרשויות צה"ל ולבקש להתנדב או להתגייס בגיל מאוחר. הסיכוי והאפשרויות תלויות במצב הדברים ובנתונים שונים - ביניהם גם גיל; סוג הפטור וסעיף הליקוי שהותאם אז; האפשרות לשרת כעת; הכשרות ומקצוע ועוד... ככל ותרצה תשובה מדויקת ונכונה יותר למצבך תצטרך לתאם פגישת יעוץ עם עורך דין. בהצלחה!