קיסר נאטור

קיבלתי גימלים והמפקדים לא אישרו אותם וחישבו אותי בתור כעריק

הייתי באילת ונפצעתי והייתי אמור לחזור יום למחרת ביקשתי הלכתי לביקור רופא ותוך כדי ביקשתי מהמפקדים ללכת לביקור רופא בהתחלה אישרו וכבר הרופא בדק אותי והביא לי 3 גימלים ואז המפקדים אמרו לי שזה לא תקין ואני צריך לחזור מאילת למראת הפציעה החמורה לא יכולתי לחזור וחישבו את זה עריקות

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אם יש חפיפה מלאה בין ימי המחלה לבין ההיעדרות - דינה להתבטל. ניתן לטפל בכך. ככל ונשארת מעבר לכך בבית ולא שבת ליחידה אזי נעדרת ללא אישור. ניתן לפנות בפרטי לסיוע במצב זה.