יואב ר

גיוס לאחר קבלת פטור על קהס

שלום. לפני הגיוס קיבלתי פטור על בסיס קהס. היום אני בן 23 ולומד לתואר ראשון בארצות הברית. אסיים ללמוד במאי 25 וכבר אהיה בן 24 וחודשיים. אני רוצה להתגייס לשירות קרבי מלא בקומנדו/מיוחדות (ולא להתגייס כחלק מפרויקט השלב ב). רציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן איך אפשר לעשות את זה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

יואב שלום, הליך חזרה לשירות של מי שקיבל פטור משירות צבאי הוא מורכב, לא ניתן לדעת בשלב כה מוקדם ועם מעט הפרטים שציינת אם מה שאתה מבקש הוא אכן אפשרי. אציע לך לפנות לפניות הציבור ולבקש לבחון את האפשרויות שלך לחזור לשירות. בהצלחה.