יובל חבתן

ביטול המלצות רפואיות

אהלן עברתי ניתוח ביד לפני חצי שנה וכעת חזרה אותה פציעה וכנראה אצטרך לעבור ניתוח חוזר קיבלתי מכמה וכמה רופאים גם אזרחיים פרטים וגם צבאיים גימלים ארוכים כדי למנוע סיכון של היד ופעם אחר פעם אני במלחמות עם הקרפפ שמבטל לי את הגימלים חזרה שלי לבסיס מסכנת את היד ומקשה על תפקוד יום יומי ללא עזרה מהמשפחה מה אני יכול לעשות בנידון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

יובל שלום, בקצרה יאמר כי ההחלטה לגבי אישור ימי מחלה היא של רופא היחידה הצבאי. אם מדובר בהתנכלות ניתן לפנות לנקח"ל או למצ"ח או לקפ"צ, בהתאם לאופי ההתנכלות. בנוסף ניתן לפנות גם לגורמים בכירים בחיל הרפואה ולקבל יעוץ דרך מוקד פרח של חיל הרפואה. בהצלחה.