יאנה מוסייב

שלילת תקן לוחם לחייל קרבי

חייל לוחם שאמור להשתחרר בתאריך 4.08.2024 , נלחם מהשביעי באוקטובר עד היום בעזה, והמחלקה שלו כולל הוא שזה סך הכל 6 חיילים מעוניינים לסרב פקודה לכניסה נוספת לעזה, וקיבלו איום מהמפקדים שילקח התקן לוחם שלהם. האם זה חוקי/ אפשרי? בהתחשב שעבר יותר מ90 אחוז מהשירות חובה שלהם? בנוסף כמובן מחייבית אותם למילואים ל4 חודשי מילואים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

יאנה שלום רב, המקרה שתיארת הוא מורכב ויש לתת יעוץ פרטני כדי להבין את פרטי הדברים. אינני רוצה לענות לשאלה באופן שעלול להטעות אותך וקוראים אחרים בעתיד - לכן בבעיות מהסוג הזה ניתן ליצור עימי קשר אישי ליעוץ. www.army-law.co.il בברכה, עו"ד עידן דביר