לירון

הגשת תלונה ופרטי חקירה במצ"ח

לכבוד : עו"ד עידן דביר שלום רב מתנצלת מראש על חוסר הידע והמישמש שאני בטח עושה. משוחררת חצי שנה. עברתי פגיעה מצד המפקד שלי. הגשתי באותה תקופה תלונה. - מבקשת לשאול - למי פונים כדי להשיג ולקבל את מספר תיק החקירה שניתן בחקירה במצ"ח דרום ? - האם מספר תיק החקירה זהה למספר התיק במשפט / בפרקליטות ? - האם יש קו התקשרות מיועד לברור במצ"ח / בית דין צבאי או עדיף לפנות בכתב - במכתב בקשה ? - לעו"ד. האם מניסיונך הבקשה שלי עלולה לא להענות בקלות ועדיף להעזר בעו"ד ? בתודה מראש בכבוד רב

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לירון שלום, בעקרון ניתן לבדוק את הסטטוס גם מול מדור פיקוח במצ"ח וגם מול הפרקליטות הצבאית. אני לא מכיר את הנתונים שלך ושל התלונה, אבל לדעתי יכול לעזור לך להיעזר בעורך דין. מציע לך לשוחח עימי טלפונית :)