דניאל

גיל 29 מעוניין להתגייס בעל פטור

שלום וברכה, אני אז בגיל 19 קיבלתי פרופיל 21 (פטור נפשי) למרות שלא היה לי באמת שום בעיה נפשית, לא כזה רציתי להתגייס, והקבן החליט לתת לי פטור בלי בעיה, עכשיו עם המצב וזה שחברים משרתים במילואים שוב ושוב, קשה לי להסתכל מהצד ולא לעשות כלום ואני רוצה להתגייס, גם בעל תואר ראשון בהנדסה ולא מעט ניסיון בעולם התעסוקה במגוון תחומים, סך הכל עובד מאז שקיבלתי את הפטור, אני רוצה לערר על הפרופיל, הפרופיל הזה היה רצון לא להתגייס ולא בגלל שלא התאמתי בגלל בעיה מסויימת האם זה אפשרי לאחר 10 שנים לערר על פרופיל? מה ניתן לעשות כדי להצליח להתגייס תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אתה יכול לפנות לצבא ולבקש לבטל את הפטור - ייתכן ותצטרך לתמוך את הטענה בחוות דעת נפשית שתומכת בזה שאתה כשיר לשירות צבאי כעת. בכל מקרה, הסיכוי שתוחזר לאחר 10 שנים הוא נמוך להערכתי.