ניסים

תודה רבה שאלה נוספת ברשותך

תודה רבה עו"ד דביר, אם כך בכל זאת ייתכן שיבקשו ממני שוב להוכיח במידה והמצב ישתנה? האם יש צעדים שניתן לעשות במצבי כדיי לשנות את הפטור לפטור רפואי ולהמנע מכך בפעמים הבאות? מאוד חרד מהמצב ביניים הזה ומעדיף לטפל בזה מראש. מעריך מאוד את הניסיון שלך ולכן אשמח לעצתך מה היית עושה במצבי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לטובת מענה מקצועי ומחייב משפטית לשאלתך תצטרך לתאם פגישת יעוץ ולהגיע עם המסמכים וכלל המידע הרלוונטי. מוזמן ליצור קשר אם תרצה לתאם פגישה כאמור, בהצלחה!