הגשת טופס 55 ללוחמה.
שלום שמי אילי אשר סהר מספר אישי :9399650 התגייסתי ב1/8/24 למשמר הגבול לאחר כחודש ימים בטירונות הרגשתי קצת מבולבל וביקשתי מהמ״פ שלי שיחה עם קבן לא ידעתי לאן אני נכנס לאחר השיחה קיבלתי קהס 40 והבנתי שבעצם אני יורד מלוחמה וממש לא רציתי את זה העבירו אותי לצהל וקיבלתי שיבוץ מכונאי רכב בבסיס מחנה ירדן ברמת הגולן בגדוד של איסוף קרבי עשיתי כל מה שצריך בשביל לחזור ללוחמה והתחלתי תהליך של הורדת קה״ס(קשיי הסתגלות) 4 פגישות עם קב״ן שבוע שמירות בבסיס תפן שליד כרמיאל ובזכות כל מה שעשיתי אחרי המון בחינות ועזרה מהמגד והמפקד הישיר שלי הורידו לי את הקהס והגשתי טופס 55 לשינוי שיבוץ ללוחמה אני רוצה להיות קצין ולוחם שמגן על מדינת ישראל ויעשה הכל בשביל אני מבקש עזרה כי באמת אין לי כבר ממי לבקש אף אחד לא עונה ולא מעדכן אותי עברו 30 ומשהו ימים מאז שהגשתי את הטופס אני פרופיל 97 וכל הנתונים שיש להיות לוחם אני עשיתי תהליך של 5 חודשים בשביל להצליח להוריד את הקה״ס ובאמת זה משהו שאני רוצה להיות לוחם ולשרת את המדינה שלי ולשמור על אזרחי מדינת ישראל יאשרו לי את הטופס 55 ?כי אני יודע שהצבא שלנו צריכים לוחמים ולא יוותרו על לוחמים ואני בן אדם שעשה הכל בשביל זה בנוסף:יש לי המלצות מ מג״ד מ״פ סמ״פ מפקד ישיר מ״מ של המקום שעשיתי שבוע שמירות מפקד בסיס של המקום שעשיתי שבוע שמירות קב״ן עכשיו הבעיה היא כזאת קיבלתי מכה ביד שהייתה חשד לשבר וישבתי בבית שבועיים בגימילים פלוס עוד 5 ימים המפקד שלי אמר לי שיש מצב שלא יאשרו את הטופס בגלל שרואים שהייתי בגימילים ומה הסיבה שהייתי בגימילים אני לא יודע עם זה נכון וזה קשור זה הגיוני שלא יאשרו בגלל גימילים ?יש לי את כל הנתונים של להיות לוחם ועשיתי כל כך הרבה בשביל זה

שלום רב, קיומם של גימלים לא אמור להשפיע בהכרח על בקשתך. אלא אם הפציעה מצריכה שינוי פרופיל. בהצלחה
שאלות נפוצות:
חיירי חיראלדין
עידו נפתלי
חיירי חיראלדין