פיטורין ללא שום הודעה מוקדמת
הייתה לי עבודה ורציתי להתקדם משכך התראיינתי למקום חדש והתקבלתי כאשר היה ברור שזו משרה קבועה תוך שאני גם הבהרתי שאני עוזבת את עבודתי הקודמת בכדי לעבוד במקום זה, לאחר שבועיים וחצי בדיוק קרה לי הבוס ואמר לי שאני מפוטרת תוך שאמר משהו כמו שמחפש מישהו שיוביל אותו ולא שהוא יוביל אותה, יש לציין שידע בדיוק מה הנסיון שלי וכך שאני עובדת רק שנה בתחום, בנוסף מדובר בתחום אדריכלות שאין מצב להיכנס לעניינים תוך זמן כזה קצר כך שבשבועיים וחצי לא ניתן לראות כלום, בנוסף באותם שבועיים בקושי היה במשרד ולא אמר לי כלום עד לרגע שפיטר אותי. כרגע אני בהיריון ונורא קשה לי למצוא עבודה ובגללו איבדתי את מישרתי הקודמת, השאלה האם ומה יש לעשות בנושא.
לא ברור מן השאלה כיצד ההיריון קשור לפיטורים והאם היית בהיריון ו/או האם מעסיקך ידע שאת בהיריון כאשר פיטר אותך. בכל מקרה, כדי לבחון את הסיטואציה ומה יש לעשות בעקבותיה, יש לפנות ליעוץ פרטני במשרד עו"ד עוסק בתחום.
לא ברור מן השאלה כיצד ההיריון קשור לפיטורים והאם היית בהיריון ו/או האם מעסיקך ידע שאת בהיריון כאשר פיטר אותך. בכל מקרה, כדי לבחון את הסיטואציה ומה יש לעשות בעקבותיה, יש לפנות ליעוץ פרטני במשרד עו"ד עוסק בתחום.