משפטי– זאפ
משפטיפורומיםזכויות נשים בעבודהקיבלתי מרופא תעסוקתי אישור על קיצור שעות ל7 שעות עבודה ביום מהעבודה יכולים להכריח אותי להגיע מאוחר ?

מנהלי הפורום

עו"ד הדר פלד טל

עו"ד הדר פלד טל

עוסקת בתחום דיני עבודה משנת 1997. בעלת משרד עורכי דין בתחום משפט העבודה העוסק בייצוג עובדים ומעסיקים בתחום דיני העבודה ומעניק יעוץ, טיפול והכוונה בכל תחומי משפט העבודה. בנוסף, עוסקת עו"ד פלד-טל בתחום העסקת נשים וזכויותיהן בעבודה, אפליית נשים בהיריון ואחרי חופשת לידה וכן אפליה בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

קביעת פגישה
0779977489
חזרה לפורום

קיבלתי מרופא תעסוקתי אישור על קיצור שעות ל7 שעות עבודה ביום מהעבודה יכולים להכריח אותי להגיע מאוחר ?

ליא
ליאת ל

האם יכולים להכריח אותי להתחיל מאוחר יותר בשל אילוצי מערכת?

RE:
עו"ד הדר פלד-טל
עו"ד הדר פלד-טל

זה עניין של נסיבות, חסרים פרטים כדי להשיב.

RE:RE:
ליא
ליאת ל

אני עובדת בחברה שנה ועובדת 3 ימים בשבוע 8 שעות מ8-16 פעמים 8-17 . קיצרו לי את השעות ל7 שעות וביקשו ממני להתחיל את יום העבודה מ9 עד 16 . יכולים להכריח אותי?

RE:RE:RE:
עו"ד הדר פלד-טל
עו"ד הדר פלד-טל

לא, זו הרעת תנאים. אם את בהיריון זה מצריך אישור של משרד הכלכלה אם זה פוגע לך בשכר.

RE:RE:RE:RE:
ליא
ליאת ל

רופא תעסוקתי קיצר לי את השעות כי אני סובלת מכאבים חזקים בגב, רוב הזמן בעבודה אני בישיבה וזה מקשה עליי . השאלה אם יכולים לקבוע לי אם להגיע מ 8 בבוקר או מ9 . עד עכשיו יום העבודה שלי התחיל ב8 וביקשו ממני בעבודה בגלל אילוצי מערכת להתחיל ב9 בגלל קיצור השעות , זה יוצר לי בעיה , האם יכולים להכריח אותי?

RE:RE:RE:RE:RE:
עו"ד הדר פלד-טל
עו"ד הדר פלד-טל

לדעתי לא. למרות שאין כאן שחור ולבן משום שאת זו שביקשת לשנות את תנאי ההעסקה ע"י המכתב של הרופא התעסוקתי.