לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
anis

הוצאת דרכון לקטינים - בקשה מבית המשפט

בוקר טוב. איך מגישים בקשה להוצאת דרכון עבור הילדים מבית המשפט ? הגרוש מתחמק ולא חותם על הסכמה להוצאת דרכון . תיק הגירושים שלנו התנהל בבית המשפט לענייני משפחה . אודה על הסברך

עוד ומגשרת הדרה מטר

שלום רב הפורום הזה נועד לערוץ הסכמים, ולכן כדאי שתפני שאלתך בפורום תביעות בענייני משפחה.

עוד ומגשרת הדרה מטר

שלום רב ראשית, הייתי מציעה לברר למה מתנגד אבי הקטינים: להוצאת הילדים לחופשה בחול או נסיעה ממושכת? האם על חשבון לימודים? האם המועד המסויים שאת מתכננת להוציא מתנגש עם תוכניות אחרות? בלית ברירה אפשר לפנות לבית המשפט ולבקש הוצאה לפרק זמן קצוב (מ... עד...) , לציין את היעד, סיבת הנסיעה (אירוע משפחתי, בילוי וכד') וכן לציין את מקומות השהייה, והמועדים. אם בית המשפט ישתכנע שלא מדובר בהוצאת ממושכת של הילדים מהארץ באופן שעלול לפגוע בקשר שלהם עם אביהם, סביר שתינתן החלטה המאפשרת הוצאתם לחול ובכלל זה- ינתן צו למשרד הפנים להוצאת דרכון ללא חתימת האב. נסיעה טובה הדרה מטר עו"ד ומגשרת משפחתית

anis08

תודה על תשובתך. הסיבה היא דווקאית . להרוס נסיעה שתכננתי עם הילדים ועם בנזוגי ובנו . כמובן שלא על חשבון לימודים ואין לי אזרחות אחרת רק ישראלית . אני יכולה לגשת לבית המשפט להגיש את הבקשה ? איפה שהתיק שלנו מנוהל ?

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הסכם ממון