משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהסכם ממוןדירה שנקנתה מכספי הפרטי אחרי הנישואין

מנהלי הפורום

עו"ד ליאור יניר

עו"ד ליאור יניר

עורכת דין ומגשרת, בעלת משרד המתמחה בדיני המעמד האישי, משפחה, צוואות, התרות נישואין, חלוקת רכוש, ישוב מחלוקות, הסכמי ממון והסכמי גירושין. בעלת תואר ראשון במשפטים ( L.L.B ), בעלת תואר שני (M.A) במדעי הרוח מהאוניברסיטה העברית בירושלים. כמו כן בעלת תעודת מגשרת מעם המרכז הישראלי לגישור ואימון גומא. שימשה כמ"מ יו"ר ועדת החינוך של לשכת עורכי הדין וכיום הינה דיינת בית הדין המשמעתי של לשכת עורכי הדין.

קביעת פגישה
0779971403
חזרה לפורום

דירה שנקנתה מכספי הפרטי אחרי הנישואין

ארי
אריק

שלום.. אני נשוי בשנית וכשנה לאחר הנישואין מכרתי עם האקסית שלי דירה שהיתה בבעלותינו.. במחצית מסכום המכירה קניתי דירה הרשומה על שמי בלבד ובה אני ואשתי הנוכחית מתגוררים. ברור לשנינו כי הדירה הזו שייכת לי בלבד והיא תורש ברבות הימים לילדי.. האם תוכל אשתי עם לכתי לדרוש חלק בדירה? איך אני מעגן חוקית את העובדה שזוהי דירתי שלי בלבד.. הסכם ממון? עם צוואה? אודה על סיוע במידע.. אריק

RE:
ליאור יניר משרד עו"ד
ליאור יניר משרד עו"ד

שלום ראשית יש לציין כי הסכם ממון חל בעוד האדם חי והצוואה נכנסת לתוקפה בעת מותו של האדם. על מנת להבטיח כי הדירה תיוותר בבעלותך בכל עת, הן בחייך ואף לאחריהם , רצוי לחתום על הסכם ממון אשר יביא לידי ביטוי באופן ברור ונהיר את ההסכמות בנוגע לדירה האמורה וכן להכין צוואה אשר תתייחס לדירה ולרצונך לאחר אריכות חייך. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום