לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ישראל

האם יש עילה לתביעה ייצוגית נגד חברת סופרסל בגין חסימה שלי כלקוח לבצע שימוש ש בקופות העצמאיות??

יום חמישי 22/09/22 נכנסתי אם אישתי שהיא לאחר ניתוח של בקע טבורי לקניות בסופר ולאחר המתנה של כ20 דקות לקופות בשירות עצמי התברר לי ללא שום התראה משום גורם שנחסמתי במערכת לבצע קנייה בקופה בשרות עצמי ואני ראשי לבצע קנייה רק בקופה רגילה כלומר לעמוד שוב בתור אם אישתי שלאחר ניתוח על מנת שקופאית תוכל לפקח על הקנייה שלי ששאלתי מה הסיבה לכך נאמר לי ע"י שרות הלקוחות ומנהל הסניף שמיכוון שבקנייה האחרונה פריט אחד לא הועבר כמו שצריך במוסופון ולכן נחסמתי עד להודעה חדשה ביקשתי שמנהל יחזור אליי ואני עדיין ממתין סיטואציה זאת גרמה לי ולאישתי להרגיש כחשודים בגנבה ולא לדבר על זמן ההמתנה המיותר שנוצר על אחת כמה וכמה שאישתי לאחר ניתוח ואסור לה לעמוד הרבה

item.Author מנהל הפורום גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

ישראל שלום, על מנת להגיש תביעה ייצוגית , הינך נדרש להראות שחסימת האפשרות להשתמש בקופה בשירות עצמי נעשתה באופן גורף וללא הצדקה גם כלפי לקוחות אחרים. במקרה שלך, כדאי שתברר את הטענה כלפיך, במידה והטענה אינה נכונה, אתה יכול לפעול נגד החברה במישור משפטי אחר ולא בתביעה ייצוגית.להמשך יעוץ הינך מוזמן לפנות למשרדי לטלפון 053-9374036

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משפט מסחרי