יש לי רעיון מעשי.
יש לי רעיון מעשי. בתחום הריהוט הביתי. הפונקציה (רעיון שהמצאתי), שהיא הפרטת מוצר אחד- המיועד לשימוש שתי אנשים, היוצרת אופציה, ששני אנשים יוכלו להשתמש במוצר, כל אחד בנפרד, מה שיוצר שתי אופציות למוצר אחד. כשהאופציות שתיהם שימושיות בהחלט. ובמגזר מסוים באוכלוסייה, בארץ ובחו"ל אני מתארת לעצמי, שתהיה עדיפות ממשית למוצר על פני המוצר הנמכר בשוק. מהבדיקה שעשיתי בגוגל פטנט-בעברית, בלבד! לא מצאתי כזה רעיון ובאתרים החינמיים באנגלית (מה שאתה מציע לכולם לעשות, דבר ראשון).לא הסתדרתי. היות ואני מתקשה באנגלית. שאלתי, האם אתה, או מישהו שאתה יודע, תוכלו לעשות לי בדיקה ראשונית, באתרי האינטרנט החינמיים באנגלית, אם כן, מה תהיה עלות לבדיקה ראשונית כזו, ואיך אוכל לשמור על סודיות המוצר? מודה לך, על ההתייחסות והרצון לעזור. שושי
שלום שושי, יש בגדול 2 אופציות לחיפוש. 1) ע"י משרד עורכי פטנטים, חיפוש שכולל הגדרה מדויקת, חיפוש ע"י מידענים וחוות דעת משפטית. 2) חיפוש ע"י מידענים בלבד (מגדירים מה שמגדירים, ללא חוות דעת) האופציה השניה זולה יותר כמובן. משרדי עורכי פטנטים גובים כמה אלפים, בעוד שמידענים גובים בד"כ אלף ומשהו ש"ח. את מוזמנת להתקשר אם תרצי עוד פרטים: 072-3227307 בברכה, גדי
שאלות נפוצות:
חגי המאירי
ניסים טוויזר
ניסים מור
בר וינוגרד