משפטי– זאפ
משפטיפורומיםפטנטיםבקשת פרוביזנל.......

מנהלי הפורום

גד בנט

גד בנט

עורך הפטנטים גד בנט הינו שותף ובעלים של משרד עורכי הפטנטים בן-עמי ושות' המתמחה בליווי פטנטים במדעי החיים, הי-טק וציוד רפואי. לעו"פ בנט נסיון רב בייעוץ ליזמים ולממציאים כיצד להגן על אמצאתם. השירותים ליזם כוללים חיפוש מוקדם על פרסומים קודמים בנושא, עריכת בקשת פטנט והגשתה במדינות שונות. עו"פ בנט הוא בעל תואר בהנדסת תקשורת מאוניברסיטת פריז 2 וכן תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת טקסס (מק-קומבס). לעו"פ בנט נסיון רב בעריכת בקשות פטנט, בהכנת תשובות לדוחות בחינה במדינות שונות וכן בחיפושי פטנטים. לפני היותו עורך פטנטים, גד בנט עבד בפיתוח עסקי עבור סטארט-אפים בתחום ההי-טק בארה"ב ובאירופה, ולכן הוא משלב תכנון עסקי בליווי הפטנטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

בקשת פרוביזנל.......

יגא
יגאל

היי גד, בקשר להגשת פרוביזנל 1. האם ההגשה היא רק בארה"ב?.אין להם נציגות בארץ? 2. כמה עולה להגיש בקשה כזו באופן עצמאי ומה ההליך. 3. האם אם כתיבת תביעות בבקשת הפרביזנל , יהיו מחייבות לאחר מכן אם אני מגיש בקשת פטנט? או אני יכול לנסח תביעות חדשות אל אותו DESCRIPTION תודה מראש על המענה.

RE:
פאולינה בן עמי עורכי פטנטים

זה תלוי אם אתה עומד בקריטריונים ל Micro Entity (אדם פרטי, הגיש פחות מ-4 בקשות פטנט, הכנסות מתחת לרף מסוים) ואז זה $65, צריך להגיש טפסים מתאימים לבקש את הסטטוס הזה. אם לא, אתה Small Entity ואז זה סביבות $130. יש את כל הפרטים באתר של משרד הפטנטים האמריקאי. בברכה, גדי בנט, עורך פטנטים

RE:

שלום יגאל, 1. בקשת Provisional מוגשת בד"כ דרך האתר של משרד הפטנטים האמריקאי. 2. אגרת ההגשה היא סביבות $65 או $130 (Micro or Small Entity Status) 3. שום דבר בבקשה (כולל תביעות) לא מחייב אחר כך. בתום השנה אתה יכול להוסיף ולשנות כרצונך. אני כן ממליץ לכתוב כמה תביעות לבקשה הפרוביזורית, כדי למקד בברור מהי האמצאה שעליה אתה רוצה להגן. בברכה, גדי בנט, עורך פטנטים

RE:RE:
יגא
יגאל

מה ההבדל בין 65$ או $130 (Micro or Small Entity Status)