נעימה מור

עיקול נכס עקב פתיחת תיק בהוצאה לפועל

שלום עוד רפאלי אני גרה במושב בצפון, בעלי נפטר בפתאומיות בשנת 2003. בשנת 2015 קיבלנו בדואר פסק משקם כנגד חוב של בעלי ככל הנראה משנת 1987. מעולם לא ידענו על מה החוב ובמה מדובר. כעת קיבלנו מהמושב (הנושה) מכתב דרישה לתשלום (מיליון וחצי שח) ובאם לא נשלם יועבר התיק לגבייה דרך הוצאה לפועל. האם יכולים לעקל את ביתי במושב? ו/או למכור אותו באמצעות כונס נכסים? האם ניתן לממש פסק דין זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

הי מוזמנת להתקשר חסרים פרטים מהותיים 0509000145 מאיזו שנה פסק הדין? האם קיבלתם כתב תביעה? למי הוא נמסר? עקרונית יש להגיש בקשה לביטול פסק דין