לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סימה טל

בגידה

בעלי עזב את הביית כמעט כשנה לטובת רוסייה ממקום עבודתו ניתק קשר עם ילדיו בקושי מדבר איתם לא מוכן להשתתף בהוצאות הביית שניים מילדיו עדיין גרים עימי ואני מפרנסת אותם לבדי כולל הוצאות השוטפות של הביית לא מוכן לתמוך יש לי בת 18 בצבא וילד אחרי צבא שלומד כרגע ואף אחד משניהם לא יכול לעזור כלכלית נ.ב.בעלי בוגד בי מה עלי לעשות לאן לפנות היכן להתחיל ואיפה???????? אנא עזור לי

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום סימה מומלץ להתחיל את ההליך בפניה לעו"ד ע"מ לתבוע את המגיע לך. יש להגיש תביעה למזונות ילדים - הבעל חייב לזון את הילדים עד גיל 18 לפחות! ישנם הוצאות מדור שעלייך לקבל וכן מזונות אישה אם אינך עובדת. ישנן תביעות נוספות שיש להגיש לפי הנסיבות. בהצלחה, www.behore.co.il

אביחיל צדוק, טו''ר

שלום סימה. בהמשך לתשובתו של עו''ד שגיא בכור. כפי שאני מבין משאלתך ילדייך כבר מעל גיל 18 כך שבבית הדין הרבני לא ינתנו לך מזונות ילדים. בבית המשפט פוסקים בתקופת הצבא שליש מסכום המזונות שניתנים לקטין. את יכולה להגיש תביעה למזונות אשה ולהוצאות הבית. פסיקה בענין תהיה בכפוף לכך שמשכורתך לא מספיקה למזונותייך. בגידת בעלך תסייע לך בנושא הכתובה והמזונות אבל בכפוף לתביעת שלום בית. באם תתבעי גירושין הבעל יחויב בגירושין במידה שההוכחה שלך היא הוכחה הלכתית וכמו כן הבעל יחוייב בכתובתך. בענין מזונות אשה תביעת גירושין עלולה להפסיד לך מזונות. מומלץ לך לקחת יעוץ משפטי כל תביעה ללא יעוץ משפטי עלולה להיות לרעתך בנושאים שונים. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני