לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סימה

גרושים שחיים ביחד - זכויות למזונות ו/או למדור

התגרשנו אחרי 21 שנה, שכרתי דירה עם ילדי והגרוש חזר לחיות איתנו לאחר חצי שנה ועזב אחרי 8 חודשים עם הילדים לדירה שכורה בנפרד, שוב התגוררתי עם בני משפחה ואח"כ שכרתי דירה לבד ושוב חיזר אחרי וביקש שאבוא להתגורר עימו ועם הילדים וכך היה במשך 5 שנים, ושוב עזבתי לבית אימי ול- 4 חודשים שוב חיזר אחרי וביקש שאחזור אליו בהבטחות כי ידאג ויכלכל אותי וידאג לקורת גג (בשכירות) ולא יבקש ממני לעזוב, ושוב עברנו לדירה אחרת 2 הגדולים עזבו את הבית ונותר בבית החייל, ושוב מבקש לפנות את הדירה השכורה ושכל אחד ילך לדרכו, החייל לאחיו, הוא לאביו ואני לאימי, לפני 8 חודשים אובחן אצלי סרטן ואני לא עובדת ועוברת טיפולים ונקבע לי דרגת אי כושר 100% עד סוף אפריל בשיעור של 2300 שח לחודש, עכשיו כאשר איני יכולה לעבוד הוא סיכם עם בעל הדירה לפנות אותה עד ליום 10.2.14 ואין לי לאן ללכת גם לא לאימי, מה הן זכויותיי למזונות ו/או למדור.

עו"ד רינה פוליטי

סימה שלום נראה משאלתך כי את זכאית לזכויות נוספות בשל היותכם חיים יחד לאחר הגירושין . אשמח לסייע בהבהרות.נוספות בהצלחה

רוחמה

אני והגרוש חיינו יחד 3 שנים אחרי הגירושין לא אם אני מסרבת לעשות גט לחומרא ברבנות בלי הסכם גירושין מה העונש הגרוש שלי התחתן פעם שנלישית והוא חיי עם אישתו בבית שהיה שייך לנו 25 שנה והוא לקח במירמנ אני מסרבת לעבור גט נוסף ללא הסכם רכוש

סימה

ובכן עד בירור הזכויות, מה עלי לעשות כעת כאשר הוא כבר מתחיל לארוז ורוצה לפנות את הדירה בעוד 3 שבועות .

חנה

בלי קשר לנושא את יכולה לבקש גם שירותים מיוחדים כדי להגדיל לך את הנכות וגם את יכולה לפנות לעמי גור, עמידר או חלד באזור מגוריך אולי מגיע לך סיוע בשכר דירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חלוקת רכוש ואיזון משאבים