לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דוד

תביעת גירושין נגדית אחרי בגידה

שלום אישתי בגדה בי ויש בידי ראיות לכך או לכל הפחות ראיות למעשה כיעור אם היא הגישה תביעת גירושין או פתחה תיק ברבנות ואני לא מוכן לסיים את הנישואים א. מה התהליך שקורה? האם יכול להיות שהיא הגישה גם תביעה ברבנות וגם בבית דין לענייני משפחה בדבר הרכוש המשותף? (אין לנו ילדין או נכס בבעלותנו) ב. אם הגישה תביעה לגירושין תחת אחת מהסיבות המאפשרות לאשה להתגרש - ואני אחליט שבאמת אין עתיד אוכל לחשוף את המסמכים ולגרש אותה אני באשמת בגידה? תודה וחג שמח לכל בית ישראל

עו"ד רינה פוליטי

דוד שלום ככלל בהליך גירושין מהסוג שלך אין חשיבות למרוץ הסמכויות כך שאם אשתך תחליט להגיש תביעה בכל מקום שהוא, אתה יכול בהחלט להשתמש בראיות שבידך להיטיב את מצבך המשפטי. עצם מעשיה של אשתך, ככל שהיו כאלה ישללו ממנה את כתובתה ואת מזונותיה אם מגיעים לה כאלה שכן בגידה ומעשי כיעור מטילים על אשתך האחריות לגירושין. מאחר ואין רכוש וילדים הרי שבמקרה כזה נקודות המחלוקת היחידות שתישאר הינן מזונות אישה וכתובה. באשר לתגובתו של גיא אין לי אלא לומר כי במקרים מהסוג הזה צריך למנף את הקיים ולראות בהתנהלותה של אשתך ככתובת על הקיר לקראת הבאות. מאחלת לך בהצלחה רבה ואעמוד לרשותך לצורך הבהרות.

גיא

מזלך שאין ילדים ואין רכוש! ניצלת. היא רוצה להתגרש? מה אתה מחפש תהליכי הוכחות ומחשבות שזה אולי יצליח או לא!!!!!!! תברחחחחחחח תסכים תברח בחוכמה בלי חהראות שאתה רוצ מאוד! תתגרש וזהו תסגור םרק תשכח ממנה כמה יותר מהר! אם היו לך ילדים מנה זה אסון כלכלי! תודה לאלוהים שזה קרה עכשיו!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חלוקת רכוש ואיזון משאבים