ראובן

סירוב לפינוי בינוי בעקבות פס"ד תקדימי

החתימה הראשונה של דייר על ההסכם היתה ב - 2012. במועד הנ"ל הייתי בן כ - 59 ובריאותה של רעייתי היה סביר. כיום מצבה הבריאותי של רעייתי גרוע עם מחלות קשות שחלקן ללא מרפא ובשל כך נקבעה לה נכות בגובה של 100% לצמיתות. ואני כיום בגיל 70+ האם בעקבות פס"ד תקדימי שפורסם לאחרונה בנושא, אנו זכאים להטבות של קשישים ונכים כפי שנקבע בחוק המקורי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אבירם לב

הפס"ד התקדימי והחוק מדברים על מועד חתימת ראשון הדיירים. מעבר לכך נראה שעבר לא מעט זמן מאז חתימת ראשון הבעלים ויתכן וניתן לבטל את ההסכם ולחתום מחדש