איתי כהן

משכיר שהודיע על פינוי בינוי דורש תשלום על חודש ובנוסף על שאר ימי החודש בטענה שחודש מראש זה חודש שלם+

שלום, המשכיר שהודיע על פינוי בינוי דורש שהשוכר ישלם על חודש לאחר ההודעה ובנוסף, וזה העיקר כאן, גם על שאר הימים עד תחילת החודש למרות שבחוזה רשום "חודש ממועד ההודעה" בטענה שבשכירויות דירה זה הולך בחודשים שלמים. אגב, הודעתי למשכיר שמצאתי דירה לכניסה מיידית, ורציתי לעזוב בהקדם האפשרי בנתיים הנושא פתוח בינינו, יש אולי דרך לסגור אותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אבירם לב

צריך לבחון מה הסכם השכירות שלך אומר, כעיקרון צריך לפעול בהתאם לאמור בהסכם השכירות