שמואל

תודה, אם משולם ארנונה דירת מגורים רגילה

בארנונה דירת מגורים רגילה אז לא משנה אם גרים בה או לא. כך אני מבין מתשובתך. בתשובה שנתת כאן, מפורסמת כשאלה עקרונית, ציינת זאת גם, אבל כתבת, אלא אם כתוב אחרת בחוזה עם הדיירים כלומר יש מצב שבחוזה עם דיירים הקבלן מכניס חריג כזה על דירת מגורים? או שהסטנדרט זה מה שמוגדר בארנונה למגורים ומשולם ל גורים תקף. איזה חריגים כאלה יש או מכניסים בחוזה פינוי בינוי אתה ראית דבר כזה שקשור לאי קבלת שכר דירה אם לא גרים בה? מי מכניס סעיף חריגות כאלה, זה משהו נפוץ, צריך לבדוק חוזה שהוגש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אבירם לב

כפי שאמרתי, הארנונה איננה רלוונטית לסיווג היחידה והשימוש בה (יש מקרים שהייעוד זה מחסן וזה משמש כדירה והעירייה גובה ארנונה על היחידה כשל דירה). לעניין שכר הדירה, אין כל חשיבות להאם התגוררו בדירה או לא לפני הפינוי מבחינת הזכאות לשכר דירה. לעניין מה צריך לבדוק ומי מכניס סעיפים כאלו, אלו שאלות שכדאי לשאול את עורך הדין שמייצג את הדיירים על מנת לקבל התייחסות מלאה ומדוייקת, בין היתר האחריות של עורך הדין שלכם לוודא את כל מה ששאלת