יהודה

תמ"א 38/2 הריסה ובניה מחדש

שלום רב, אני גר בבניין של ארבע קומות . ארבע דירות. כל דירה קומה . סה"כ ארבעה דיירים. קראתי שלצורך הריסה ובניה נדרש רוב של 80% . אני מתנגד לעסקה לא בגין הטבות כלשהן אלא בגין איכות בניין של ארבעה דיירים לעומת עשרות דיירים עתידיים. אני מהווה 25% מהבניין. האם אוכל להתנגד לעסקה ? תודה רבה מקרב לב

item.Author מנהל הפורום עו"ד אבירם לב

נכון להיום הרוב הדרוש על מנת לקדם פרויקט מהתחדשות עירונית הינו 2/3, כלומר בבניין של 4 דירות, מתנגד אחד לא מספיק על מנת "לתקוע" את ההליך