משה משה

חריגות בנייה בתמ"א 38

שלום, בבינניינו הסתיים שיפוץ מכוח תמ"א 38/1 וניתנו טופס 4 ותעודת גמר. בדוח בדק מטעמנו, נמצאו שקיימות סטיות מההיתר, למשל חסרה חניה במתחם, קירות שלא קיימים בגרמושקה, תשתיות חשמל ומים לא לפי המיקום. שאלותי הן: 1. איך העירייה נתנה אישור שהבניין תואם להיתר כאשר ישנן סטיות כאלו? 2. האם מישהו בעירייה יכול להתעורר יום אחד ולפעול נגדנו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אבירם לב

לעיתים העירייה או מי מטעמה טועים גם הם, סך הכל מדובר בבני אדם. אכן יתכן ויתעוררו יום אחד ומומלץ להסדיר את הנושא בהקדם, מי יודע אם יהיה קבלן לתבוע בעוד כמה שנים