לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דורון

ביטוח חיים אכ"ע נפגע תאונת עבודה

שלום לך אני נפגעתי בתע לפני 5 שנים וקבתי מחברת הביטוח פיצוי על אכע עשיתי ועדה לנכות כללית שם קבעו אכע יציבה גם שלחו לאבחון ונמצא לא מתאים ללימודים או למציאת עבודה על ידי מלל בגלל כל הליקויים שיש מתע והחמרתם כתוצאה מהשנים שחלפו השאלה שליהיא הבטוח חיים יכול לקבוע שאני כשעיר לעבודה על ידי רופאיו גם פרפו לתעסוקהקבע אכע מלא לכל עיסוק יש דבר כזה במדינת ישראל שהמצוסד ב הרשמי שלו שולל אותך מכל עיסוק אכע גם קרן פנסיה יכולים להתעלם והרופאים שלחהם יגדו כשיר לכעבודה זה יכול לקרות דבר כזבה במדינה שלנו אים יגדו כך מה עושים תודה רבה לך

עו"ד טל זהבי

רוב הפוליסות קובעות שאובדן כושר עבודה נקבע על ידי רופא הביטוח. לכן יש סיכוי שרופא החברה יקבע שאתה כשיר לעבודה. קביעת המוסד לביטוח לאומי הינה אינדקציה לכך שאתה אכן מצוי באי כושר שכן המוסד לביטוח לאומי מוחזק ככזה שאינו מחלק מתנות חינם. חברות הביטוח לעיתים שוללות א.כ.ע. ממבוטח כדי לגרום לו להתייאש או לפדות את הפוליסה בנזיד עדשים. במקרה שלך, כך עו"ד והילחם.

שושי

שלום,ברשותי פוליסת ביטוח חיים עם מרכיב פנסיה וא.כ.ע פטור מתשלום פרמיה ועוד ,איך ומה כוללים בתביעה כזו,אני בא.כ.ע לצמיתות משנת 2007 ,החלטת המלל,חווד רפואיות ממומחים 3 רופאים,ועוד אנשי מקצוע נוספים,,מבקשת לדעת מה בדיוק תובעים מלבד קיצבת אכע ,משכורת מובטחת נקובה בסכום,הפרשי עובד מעביד נקובים בסכומים,קיימת הגדרת מקצוע,יש הגדרה של סכום להשקעה הונית וכו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים