לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רזיאלס של

ביטוח לאומי

מסמכי ביטוח לאומי אני נמצא בתאונת עבודה ודרכים 3 חודשים בבית ולא מועסק במהלך החודשים קיבלתי מכתב מהביטוח הלאומי שהם קיבלו את תעודה רפואית ראשונה לנפגע בעבודה וזהו למרות שבידי עוד מסמכים האם אני אמור לשלוח להם או להמתין לדרישה למרות האמור לעיל אני אמור לקבל מהם סכום נמוך מאוד היות שהיתי מועסק מספר שעות בלבד במשך היום בנוסף לכך רציתי לשאול למעביד יש ביטוח חבות מעבידים למקרים כגון אלו האם הוא אמור לתבוע את הביטוח עבורי הוא הציע הצעה מוזרה שהוא ישלים לי את השכר ובעתיד שאתבע את ביטוח החובה אחזיר לו את ההפרש מה דעתך על היוזמה המטופשת הזאת בתודה

עו"ד טל זהבי

היות ומדובר בתאונת דרכים ( שהינה גם תאונת עבודה) אינך יכול לתבוע את ביטוח חבות המעבידים. עליך להשלים את ההליך בביטוח לאומי ובמקביל להגיש דרישה לחברת הביטוח אשר ביטחה את הרכב בביטוח חובה. יש להציג בפני המוסד לביטוח לאומי את מלוא המסמכים ולא לחכות לפניה מהם. ההסדר המוצע על ידי המעביד שלך הינו הלוואה לכל דבר וענין. יש להבין שבמידה ותלוש השכר שלך יראה שלא הפסדת שכר בתקופת אי הכושר, חברת הביטוח לא תשלם לך עבור ימים אלו. עצתי לך, לך לעו"ד המתמחה בתביעות אלו. הטעויות שאתה עושה במהלך הטיפול יכולות לגרום לך נזק כלכלי. רוב עורכי הדין, בתחום זה, כמוני, עובדים על בסיס הצלחה והטיפול יהיה הרבה יותר מקצועי והפיצוי מקסימלי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים