לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מנשה

דחיית נכות צמיתה ע"י רופא חברת הביטוח

שלום עו"ד זהבי לפני שנה וחצי נפצעתי בתאונת נזיקין בקרסול ובגב, הייתי בגבס 3 שבועות ואובדן כושר עבודה 4 חודשים רצופים. התפתחתה לי פריצת דיסק בגב תחתון - יש ממצאי CT - הקרסול החלים השבר אך נוצרה דלקת חמורה בגידים. לאחר שנה קבלתי חוות דעת מטעמי ל - 19 % נכות צמיתה ע"י אורותופד מומחה - פרופסור . 10% נכות על פריצת דיסק קלה + 10% נכות על ארטריטיס בגידי קרסול. אני מבוטח ביטוח חיים פרימיום בגובה 600000 ₪ על נכות צמיתה ממקום עבודתי - וחשבתי לתומי שאקבל פיצוי מכובד בגין הנכות שנקבעה לי. חברת הביטוח שלחה אותי לרופא מטעמה , בדק אותי, גם אמר שאני עדיין סובל מכאבים ונראה לו שיש אמת בטענתי. היום הגיעה חוות הדעת שלו - לא נותרה נכות צמיתה כלל! פריצת דיסק אינה קשורה לתאונה , כך הוא טוען וארטריטיס וכאבי גב תחתון הם גורמים להגבלה מזערית בלבד. יעני הרפא הנכבד אשכרה מסתכל על תקנון המל"ל משנה את שני הסעיפים מהגבלה קלה (19%) להגבלה מזערית ( 0 % ) ושלום על ישראל, חברת הביטוח לא תפצה אותי בשקל ווקיבינימט עם כל הביטוח חיים הזה - כל חודש אני משלם 200 שקל וחס וחלילה קורה משהו - נלחמים איתך , מוצצים דם ולא תקבל שקל כי אין לך מגבלות בכלל הכל בסדר איתך. אודה להמלצתך כיצד ניתן להתמודד מול חברת הביטוח , אני מבין שניתן לתבוע את ביטוח החיים שלי ? אך ניתן לקבל מעט מידע כיצד ואיך עושים זאת ? באיזה בית משפט ומה שכ"ט שנהוג לשם לעו"ד בגין תביעות אילו ? האם המהלך כדאי מבחינה כלכלית? האם בסופו של דבר בית משפט ממנה רופא נייטרלי מטעמו שפוסק וחבה לפצות להחלטתו. תודה רבה מנשה.

עו"ד טל זהבי

חברת הביטוח נוקטת בשיטת מצליח הכל כך אופיינית לה. עצתי לך היא פנה לעורך דין המתמחה בתחום ביטוחי החיים והגש תביעה כנגד חברת הביטוח. שכר טרחתו של עורך הדין נגזר מההצלחה בתיק (ובדרך כלל משולם על ידי חברת הביטוח) במקרה שלך נראה שהגשת תביעה היא הדרך היחידה לזכות בפיצוי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים