משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותתביעת דואר ישראל בגין מוצר יקר ערך שלא הגיע

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

תביעת דואר ישראל בגין מוצר יקר ערך שלא הגיע

גל
גל לב

לפני בערך חודש נשלחה אליי טבעת בשווי 3000 שקל בדואר אקספרס (עד 24 שעות לבית הלקוח) והיא מעולם לא הגיעה, ניסיתי באופן יום יומי להתקשר לדואר שזרקו אותי מנציג לנציג במשך כמה ימים (כל השיחות מוקלטות דיברתי גם עם מנהלים), שבסופם לא קיבלתי את המוצר ואף אחד לא יודע להגיד לי לאן נעלמה הטבעת ששווה 3000 ש"ח. בסופו של יום הסתדרתי עם הצורפת שעזרה לי אבל הדואר עדיין גרם לי עוול אמיתי, ללא מתן תשובה משום נציג ושעות המתנה בתורים טלפוניים. האם יש לי עילה לתביעה ?

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד

אין במקרה זה היתכנות לתובענה ייצוגית אלא אם ניתן להוכיח שזו התנהלות רוחבית של הדואר. תוכל להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות אם תחפוץ בכך.