משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות יצוגיותלמה חברת הסלולר לא חסמה לי את חבילת גלישה בחו"ל

מנהלי הפורום

עו"ד עמנואל סולומונוב

עו"ד עמנואל סולומונוב

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ירושלים. מוסמך לעסוק בעריכת דין משנת 1972. עו"ד סולומונוב משמש אף כנוטריון. עו"ד סולומונוב מתמחה בדיני תכנון ובניה ולו נסיון רב שנים ביצוג והופעה בפני הועדות השונות לתכנון ולבניה וכן בפני בתי המשפט, לרבות בית המשפט העליון ובג"צ. עו"ד סולומונוב משמש כבורר וממונה באופן קבוע על ידי בתי המשפט לשמש אף כמגשר. בנוסף שימש עו"ד סולומונוב בין השנים 1993 ועד שנת 2011 כמשקם של מושבים על פי "חוק גל", תפקיד הדורש עפ"י חוק כישורים של שופט בבית המשפט המחוזי.

קביעת פגישה
0779977554
חזרה לפורום

למה חברת הסלולר לא חסמה לי את חבילת גלישה בחו"ל

איל
איל עומיסי

כשהתחברתי כלקוח חדש לחברת הסלולר ורציתי להתקשר לחו"ל הייתי חסום וביקשתי מהם לשחרר את החסימה לחו"ל בזה הכל בסדר כשטסתי לחו"ל לא עשיתי חבילת גלישה בחו"ל כשנחתתי בחו"ל החברת גלישה שלחה לי מסרון שתעריפי הגלישה שונים בחו"ל לא ראיתי את המסרון כתוב לי אם הלקוח לא רכש חבילת חו"ל ולא ביקש לפתוח את הקו לגלישה סלולרית בחו"ל חברת הסלולר תחסום את הקו שרותי גלישה האם בגלל שפתחתי את הקו בארץ לשרותי גלישה בחו"ל זה כולל חו"ל בתודה ובהבנה אודה לך..זה נראה לי הטעיית לקוח

RE:
סולומונוב ושות' משרד עו"ד
סולומונוב ושות' משרד עו"ד

איני מזהה היתכנות לתביעה ייצוגית במקרה זה. יתכן ויש לך תביעה אישית שאתה יכול להגישה גם לבית משפט לתביעות קטנות