יהל א

ביטול עסקה הלחמת שיער

התקשרתי עם עסק לתוספות שיער לפיו תמורת 2250 ש״ח אקבל 50 גרם תוספות שיער + שירות הלחמתם לשיער הטבעי שלי. פחות משבוע לאחר מכן נשרה לי יחידת תוספת שיער יחד עם שיער ראשי. ופניתי לעסק וביקשתי ביטול העסקה ולהחזיר את התוספות ולקבל את התמורה ששילמתי. אולם נעניתי שהיות ומדובר במוצר פסיד לא ניתן להחזיר המוצר ולקבל החזר כספי. אולם לפני ביצוע העסקה נאמר לי כי תוספות השיער אמורות להחזיק שנה כאשר כל שלושה חודשים צריך לעשות הרמה של תוספות השיער, כאשר כל הרמה מקצרת בסנטימטר 1 את תוספות השיער. לפיכך ניראלי כי המוצר והשירות לא נופל בהגדרת מוצר פסיד אלא רב פעמי ולפחות במשך שנה (ראוי לציין שעבר כשבוע מביצוע הלחמת תוספות השיער). אציין כי לפני ביצוע העסקה (קרי תשלום באשראי בעסק) לא נאמר לי דבר על מדיניות ביטול עסקה אלא רק לאחר ששילמתי נוכחתי לדעת כי על גבי הקבלה רשום לא ניתן להחזיר בשום צורה. אציין כי אני נכה כללית בביטוח לאומי. אציין כי העסק אינו מוכן להחזיר לי את כספי תמורת התוספות, אלא ציינו לפנים משורת הדין יחזירו לי סך של 500 עד 700 ש״ח בלבד ולכך אינני מסכימה. האם יש עילה לתביעה בבית המשפט לתביעות קטנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמנואל סולומונוב

איני מזהה כאן סיכוי לתובענה ייצוגית. הינך זכאית כמובן להגיש תביעה אישית