מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין
מזונות עבור 2 ילדים (בני שנה ובן 5.5)
שלום רב, אני רוצה להתגרש מאשתי, יש לנו 2 בנים, בני שנה ו5.5, גרים בשכירות שעלותה 4500 שקל. אני עולה חדש בעל תואר שני ומרוויח 8500 נטו בערך, אשתי ללא תואר ומרוויחה 7500 נטו. יש לנו 150,000 ש"ח בכספים משותפים. יש לנו רכב משותף ששווה 25000 שקל. לה יש חשבון פרטי על שמה שבו יש עוד 150,000 שקל. לי אין כאן אף אחד, ההורים שלי גרים בחו"ל. לה יש הורים שעוזרים לה כל הזמן וכמו כן 2 אחיות ו2 אחים. מעבר לזה אין לנו חובות, אין לנו משכנתא. הילד הקטן נמצא במעון שעלותו 2300 שקל והילד הגדול נמצא בגן שעלותו 800 שקל לחודש. הילד לא הולך לחוגים. אני סובל מחרדות ועל כדורים מזה מס' שנים ובטיפול אצל פסיכיאטר. לכן, אין לי בעיה לתת לה את רוב המשמורת על הבנים, ושיהיו אצלי אחת לשבועיים. רציתי בבקשה לקבל הערכה גסה גסה מה גובה התשלום שאצטרך להעביר אליה במצב הנוכחי וגם מה הסכום יהיה שהילד הגדול יעבור את גיל 6. תודה מראש מאור
שלום מאור, מבלי להיכנס לחישובים, הלכות ופרטים בהתאם לנתונים שכתבת אני מניח שכל סכום שיהי בין 1,500 ל 2,000 ש"ח לכל ילד יהי סביר וזאת בנוסף לתשלום מחציות חינוך ובריאות אני מבין כי אתה לא משכתר הרבה ואולם ילדך הינם קטינים אחרי גיל 6 ובהנחה וזמן ההורות לא מתרחב - אינני רואה כל שינוי
שאלות נפוצות:
שרון זיתוני
מתן סמט
אנונימית