מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין
הסכם מזונות - שאלה לעורך דין
שלום רב האב שאינו רואה את הילדה כלל. הריון לא מתוכנן שהוא סירב להכיר בה. אחרי תביעה יש הסכם. אך הוא (התעשר בינתיים וחי באירופה) מסרב לשלם מחצית הוצאות רפואיות לילדה. מדובר על תרופות כרוניות, תרופות לשיכוח כאב למחלה כרונית, ויטמינים ותוספי מזון בהנחיית הרופא, הדרכת הורים. טענותיו: 1. הוא אומר שכתוב שהוא צריך לשלם הוצאות חריגות רפואיות והוא לא מבין למה זה חריג. הסברתי שמחלה כרונית שמחייבת טיפול תרופתי או ויטמינים וכו זה חריג. האם אני צודקת? 2. הוא טוען שהדרכת הורים אינה לילד אלא להורה למרות שאני צריכה כלים איך לטפל בילדה. ויש לי הפנייה מרופאה. 3. ויטמינים ותוספי מזון הסברתי ונתתי הפנייה של מנהל מחלקה שהילדה צריכה סרב לשלם. 4. הוא לא מגיב על קבלות או שואל פשוט לא משלם ביום שמגיע, רק מזונות בסיסיים. 5. הוא מאלץ אותי להתכתב איתו רק בסמס מה שמקשה עליי להסביר או להעביר לו מסמכים ולא מוכן בשום דרך אחרת (מעולם לא הטרדתי או פניתי אחרת). 6. אני חווה תחושה קשה של כפייה כי אני מרגישה חנוקה הוא שולט בכסף אין לי שום דרך להגיע אליו. לפני הנוצאה לפועל אני רוצה להבין מי מבין נכון את ההסכם ומה עליי לעשות. תודה
שלום אנא את צריכה לקבל ייעוץ משפטי לא ברור האם יש לו כספים בארץ או לא אם לא אז הוצאה לפועל כאן לא כל כך תעזור אלא יותר הליך של אכיפת פסק חוץ. חסרים לי פרטים אבל ככל ותהיה התמונה המלאה אוכל לייעץ נכון.
שאלות נפוצות:
שרון זיתוני
מתן סמט
אנונימית