משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותהפחתת מדור באיזה נסיבות

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

הפחתת מדור באיזה נסיבות

מנש
מנשה שמואל

בהסכם חוייבתי גם במזונות ובנוסף מדור אני מגיע לתשלום ביחד כיום כמעט 2600 שקל לילד אחד הגרושה מרוויחה הרבה יותר ממני אני יכול להגיש בקשה להפחתת מדור?

RE:
באשי שלומי
באשי שלומי

שלום שוב מנשה, נושא המזונות תמיד פתוח בבית המשפט ולשאלתך האם אתה יכול להגיש תביעה להפחתת מזונות התשובה היא כן. מה הסיכוי של תביעה שכזו - אתה חייב לגשת ולקבל ייעוץ משפטי. לא ידוע בן כמה הילד, כמה אתה משתכר, איך נראה ההסכם שלכם ועל מה ויתרת או לא ויתרת והכי חשוב מהי חלוקת זמן ההורות. אל תעשה את אותה טעות שוב - גש, קבל ייצוג ואז תקבל החלטה.