לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אסי

שאלה לגבי אמא שלי

פטרו אתאמא שלי מעבודה בגיל 60 עקב אי תפקוד תקין (הם לא רשמו את זה בפיטורים אבל זה המצב ) היא עבדה במסרה חלקית תמיד .. וב3 שנים האחרונית חצי מסרה חלקית שהיא בערך 1500 שלק+- הלכתי להסתדרות אמרתי להם שפטרו את אמא שלי שנתיים לפני אמר אין הרבה מה לעשות .. אמרתי לו שעשו לאמא שלי חשבון של הפנסייה של 24 שנה לחלק 3 שנים האחרונות ואז יצא לה פנסיה סביב ה1000 שקל בחודש אמרתי לו בגלל שעשו לה חשבון של ה3 שנים האחרונות אז זה פגע לה בפנסיה מאוד אז הוא אמר לי לא בדיוק זה כמה מאות בודדים ואין הרבה מה לעשות... כי למשל אמא שלי ב3 שנים האחרונות קיבלה ממוצע של 1800 ברוטו ולפני 3 שנים ממוצע של 3000 ברוטו ... אבל בתאכלס כמה מאות שקלים בשבילה זה המון יחסית למשכורת שהיא מקבלת ... בקיצור הוא אמר לי אם הייתה מתיי שהורידו לה תמשכורת אז אולי הייה אפשר לעשות משהו .... אבלעכשיו זה בעיה וגם ככה אין הפרש גדול כולכך ... ואמרתי לו אם הייו מפטרים את אמא שלי בגיל 62 וגם ולא הייו מורידים לה בשעות אז המשכורת שלה הייתה משמעותית יותר קיצר בלאגן . מצד שני אמא שלי לא מתפקדת הכי טוב אבל היא יוכל לעבוד כמה שעות ויוכלה לזוז ... מצד שני היא לא מתפקדת מספיק טוב וזו הסיבה שפטרו אותה והיא הרבה פעמיים נופלת והיא גם פסיכולוגית לא הכי בסדר (כנרא בגלל הגיל ) והרבה פעמים צריך להחזיק לה תיד שהיא עולה או יורדת במדרגות .. היא חלשה מאוד מאוד מאוד .. היא הולכת מאוד לאט . בקיצורר היא הלכה לכמה רופאים כמו נירלוג שאמר הכול בסדר ועוד איזה רופא ורופא תעסוקתית אמרה שהיא רואה שמשהו לא בסדר ואמא שלי צריכה מטפלת בעצמה ולא להפך ... אבל היא אמרה שהיא לא יוכלה לעשות כלום כי צריך תרופא המתאים השאלה מה עושים בכזה מצב ? לאיזה עוד רופאים כדאי לשלוח אותה ?

item.Author מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין

אסי שלום, עליה להיבדק ע"י פסיכיאטר שיעריך את מצבה הנפשי וכן ע"י אורטופד שיבדוק את מצבה התפקודי.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נכות כללית