לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רו

לופוס, רנוט בטמפרטורת החדר ופיברואמילגיה

שלום, אובחנתי כחולה בלופוס לפני כ 4 שנים עם תסמונת רנו בטמפרטורת החדר ויובש בעניים. (לופוס שפגע בפרקים) בשנה האחרונה הראמוטולגית אבחנה גם פיברומיאלגיה עם כאבים קשים מאוד וקושי בהליכה וביצוע דברים מאוד פשוטים , הופנתי לטיפול פסיכאטטרי עקב דכאון ומצב של חרדה מחוסר תפקודי והכאביםץ\כיום מקבלת פלוקווניל 400 מג' ביום, הופסק הטיפול בפרדניזון מאחר שהוא עזר מאוד לדלקת. התחלתי טיפול בסימבלתה ומרו עפ"י המלצת הראמטולוגית והפסיכיאטר. אני סובלת מכאבים חזקים ותשושה באופן קבוע, לא ישנה בלי כדורי שינה ווכאשר אני חוזרת מהעבודה אני בקושי מתפקדת בבית עם הילדים. אני בכוח נלחמת ויוצאת לעבודה יום יום. לא חשבתי על תביעת נכות עד שלפני שבועיים שאלה אותי העו''ס אם אני מקבלת עזרה מביטוח לאומי. שאלתי היא האם ייש לי בכלל סיכוי בתביעה מול ביטוח לאומי? הרי אני משתדלת ללכת לעבודה למרות הכל. תודה על תשובתכם.

עו"דהלל ארנטל משרד רונן אבניאל

על פי הליקויים הרפואיים שפירטת ככל הנראה תעברי את הסף הרפואי הנדרש, אך יש מבחן נוסף הבוחן את מידת הפגיעה בכושרך להשתכר.

רו

תודה על התשובה. רציתי לציין שאני עובדת במשרה של 24 שעות שבועיות כמעט חמש שעות ביום, והשכר שלי ברוטו 3,100 ₪. לא בא להיכנס לכל הבלאגן שנקרא ביטוח לאומי סתם. יש סיכוי או פשוט לרדת מזה? בגדול אם הייתי מקבלת קיצבה הייתי מביאה עזרה הביתה לדברים שאני לא מסוגלת לבצע, באופן אישי אני מעדיפה לעבוד תודה ושבוע טוב

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נכות כללית