משפטי– זאפ
משפטיפורומיםנכות כלליתהתעלמות הועדה ממחלה.

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

התעלמות הועדה ממחלה.

רונ
רוני

שלום רב הגשתי תביעת נכות על רקע נפשי ועל סוכרת, לסעיף הנפשי הועדה התייחסה ואילו לסוכרת אין כל התייחסות למרות המסמכים הרפואיים הברורים, איך מתקנים את זה במינימום ביורוקרטיה?

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

ניתן להגיש ערר לוועדה לעררים דרג שני. סכרת שאינה מטופלת, אין לה משמעות מבחינת אחוזי נכות

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

ניתן להגיש ערר לוועדה לעררים דרג שני. סכרת שאינה מטופלת, אין לה משמעות מבחינת אחוזי נכות

RE:RE:
רונ
רוני

מדובר בסוכרת מטופלת עם אחוזי נכות ברורים, אבל הוועדה התעלמה לחלוטין, מבחינתי זה לא ערעור אלא תיקון, חוץ מזה שכבר זמן הערעור