לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רותי נבו

ניידות

נושא בניידות, שלום רב שמי רותי נבו הוכרתי ב2006 כנכה 70% בניידות בעקבות 2 החלפות של פרקי ירך נצלתי את זה כמובן לרכישת רכב , בהתאם קבלתי דמי ניידות. רצה האל ועברנו קריסה כלכלית אין לי עד היום מושג איך השתרבב שמו של בעלי על רשיון הרכב וההוצאה לפועל לקחה לי אותו וכמובן גם דמי הניידות. אני הייתי בטרואמה נוראית לא היה שקל לטפל אצל עורכי דין וככה עבר הזמן מביטוח הלאומי רצו לאפשר לקבל 20000 שקל שהם גבו מהקונה ואמרו לי שעד חצי שנה תינתן לי הזדמנות לקבל את הכסףכדי להשלים לרכב חדש, לי לא הייתה אפשרות להוסיף כסף ולרכש רכב חדש.וכך זה נשאר בדצמבר 1913 עברתי ניתוח נוסף כך שאחוזי הנחות שלי יהיו יותר גבוהים והילדים אמרו לי שאתעניין מה האפשרויות שלי אני מגיעה למחלקת ניידות בכרמיאל ומקבלת שוק, אני מחוץ למערכת לא מגיע לי כי עבר הרבה זמן, לא נאמר בברור שנתן לממש עד חצי שנה לא ראיתי את זה כתוב בשום מקום שאפשרו לקבל את ה20000 שקל לא הסבירו לי בברור וככה נופלים בין הכסאות וזה פשע גדול לגבי אני רואה בזה מקרה ממש חריג ומה ניתן לעשות? תודה רותי נבו

item.Author מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רותי שלום, לא ניתן להשיב על שאלתך על רגל אחת. יש לעיין במכתבים שקבלת מהמוסד לביטוח לאומי.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניידות - קצבת ניידות