משפטי– זאפ
משפטיפורומיםניידות - קצבת ניידותדיון משפטי - חישוב ערך רכב

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

דיון משפטי - חישוב ערך רכב

בוע
בועז

שלום, נודע לי כי יש תביעה משפטית בנושא חישוב רכב לפי רכב קובע. עד עתה חושב הרכב הקובע ללא התייחסות לרכב בפועל. אולם הדבר פוגע במי שקנה רכב זול יותר. על כך יש דיון משפטי אולם אינני מוצא אותו ואני רוצה לברר מי, מה ומתי... תודה

RE:
עוד
עוד הלל ארנטל משרד רונן אבניאל

לא הבנתי את שאלתך.

RE:RE:
חיי
חיים בצר

אושר לנכה רכב טרנספורטר שעולה כמאתיים וחמישים אלף הנכה קנה קאדי שעולה כמאה וחמישים אלף כשמגיע העת להחלפה - בטוח לאומי מוריד מהתשלום בגין הרכב החדש את השווי של הטרנספורטר(שלא נקנה)ולא את שווי הקאדי למרות שהעזרה מהביטוח לאומי היתה לפי הקאדי ולא לפי הרכב שאושר בועדה ולא נקנה בפועל כך אני מבין את השאלה של בועז