משפטי– זאפ
משפטיפורומיםניידות - קצבת ניידותקבעו לבת שלי ניידות 60% וכתבו הלוואה עומדת לרכב עד 1300 סמ״ק

מנהלי הפורום

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

רונן אבניאל - משרד עורכי דין

עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.

קביעת פגישה
0539367359
חזרה לפורום

קבעו לבת שלי ניידות 60% וכתבו הלוואה עומדת לרכב עד 1300 סמ״ק

יוס
יוסי שטרית

לילדה שלי קבעו הלוואה עומדת לרכב עד 1300 סמ״ק ואני רוצה לקנות רכב 1600 סמ״ק , אני עדיין יכול לממש את ההלוואה ?

RE:
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)
עו"ד רונן אבניאל (ביטוח לאומי)

יוסי שלום, במידה ואושרה הלוואה עומדת לרכב עם מנוע בנפח של 1,300 סמ"ק, אינך יכול לממש את ההלוואה עבור רכב בעל נפח מנוע גדול יותר. אם הרכב שנקבע אינו תואם את מגבלותיה הרפואיות, באפשרותך להגיש השגה על כך. תוכל ליצור עמי קשר וארחיב בפרטים חשובים נוספים. בכבוד רב, עו"ד רונן אבניאל, נייד 054-4331614.