לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אליהו

לקוח לא רוצה לשלם לקבלן שיפוצים

שלום אני לא כל כך בטוח באיזה קטגוריה לרשום את הבעיה שלי בכל מקרה: אני קבלן שיפוצים שעובד מסודר עם חשבוניות וקבלות, יש לי לקוח שסייתי שם את העבודה לפני כ חצי שנה והוא לא מוכן לשלם את היתרה שהיא 26000ש"ח כולל מע"מ אשמח לייעוץ ומה עלי לעשות זאת פעם ראשונה שאני ניתקל בדבר כזה תודה רבה על העזרה

גיא סגלוביץ'

שלום, אני נמצא בבעיה מוכרת, לצערי. הבעיה שלך מורכבת מ- 2. ראשית, חייבים לך כסף ולא משלמים. שנית, הסכום שחייבים הוא גדול מאוד בעבורך אבל נמוך עד כדי כך שכל הוצאה נלוות, כלל שירותי עורך דין, יכרסמו בצורה קיצונית בהכנסה. אומנם הסכום עשוי להתאים לבית משפט לתביעות קטנות. אבל אני לא ממליץ להכנס להליך ללא ליווי של עורך דין. לכן, ההמלצה שלי היא שתנסה לגבות א הכסף ישירות מהלקוח גם אם תצטרך להתגמש בנושאים כמו פריסה וכדומה. בלית ברירה אם תצרטך לגבות בהליך משפטי, מומלץ לפנות לעורך דין.

אליהו

הי.תודה על התשובה אך אני עדיין לא מבין למה הכל מסובך כל כך הלקוח אישר את העבודה ואפילו אמר שמרוצה מאוד(יש הקלטה) כולל יש חשבוניות מסודרות שחלק שולמו ואת היתרה לא שילם. אני באמת לא יודע מה לעשות ואם ליסגור עם עו"ד אז למה הוא יכול להיתחייב או באופן כללי איך זה עובד בכל מקרה מעריך את התשובה תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות